Canazei

Met een zestal collega's even skieen in de Dolomieten. Een chalet met 'personeel' besproken, waarbij het 'personeel' 's avonds een heerlijke drie-gangenmenu maakte en 's ochtends voor een heerlijk uitgebreid ontbijt zorgden, echt fantastisch. En als de sneeuwcondities dan ook nog perfect zijn en je drie dagen mooi weer hebt dan kun je van een geslaagd lang weekend spreken (chalet Cesa da Mont met Michka en Jadidja).

Omdat het nogal een gedoe is om met rugzak om te skieen (iedere keer weer af doen bij stoeltjesliften) heb ik alleen de eerste dag het fototoestel meegenomen en zijn het aantal panorama foto's beperkt. Vooral de tweede dag had ik foto's kunnen blijven maken tijdens de Sella Ronda. Dit was de derde keer dat ik deze ski-tour heb volbracht (45 kilometer) en je ziet zo ontzettend veel mooie bergen, vergezichten en mooie panorama's.

Vanaf Rifugio Sas Bece heb je een mooi uitzicht over de omliggende bergen (onder andere de Gruppo Del Sella en de SassoLungo en de Sasso Piatto).

360 graden foto vanaf Rifugio Sas Bece

Op onderstaande panorama foto staan onderstaande bergen van de Dolomieten:

360 graden foto vanaf Rifugio Belvedere

Onderstaande panorama foto is gemaakt midden op de piste aan de zuidkant van de Gruppo del Sella. Linksboven mijn drie collega's zie je de Sassolungo en de Sasso Piatto (3181m en 2956m).

360 graden foto vanaf de skipiste